Prolident tarifa

A fogászati kezelési tervek a fogászati ellátás fontos részét képezik. Felsorolják a szájegészség helyreállításának és fenntartásának eljárásait, költségeit és időzítését. A kezelési terv elkészítésekor figyelembe veszik a páciens fogászati kórtörténetét, jelenlegi szájüregi állapotát és speciális igényeit.

A kezelés költsége az eljárás típusától és összetettségétől függ. Tartalmazhatja a megelőző ellátás, a diagnosztikai szolgáltatások, a helyreállító eljárások és a kozmetikai szolgáltatások költségeit.

A kezeléstervezés során gyakran megbeszélésre kerülnek a biztosítási fedezet, a pénzügyi lehetőségek és a fizetési tervek. Erre azért kerül sor, hogy a páciensek olyan áron kapják meg a szükséges ellátást, amelyet megengedhetnek maguknak.

Fontos, hogy rendszeresen járjon fogászati szűrésekre, hogy megőrizze szája egészségét, és még azelőtt megtalálja a problémákat, mielőtt azok súlyosbodnak, és kiterjedtebb és drágább kezelést igényelnek.

Gyermekfogászat árak

Fogászati protézisek árai

Fogszabályozás árak

Lézerterápia árak

Szájsebészeti árak

Árak Szájsebészeti implantológia

Árak Fogászati kezelés. Endodontia. Fogszabályozás

*Az euróban megadott árak a Banca Transilvania eladási árfolyamán kerülnek kiszámításra a fizetés napján
*Az árlista 2023. február 13-án érvényes (a weboldalon való közzététel napja), és változhat. Pontosabb becslésért kérjük, forduljon a klinika munkatársaihoz.
Az árak csak a közzététel napján érvényesek, és utólagos változásoknak lehetnek kitéve.
Az elsődleges becslés nem garantálja a munka végleges árát, hanem csak egy becsült költség a konzultáció időpontjában. Az árra garanciát vállalni csak előrefizetéssel lehet.
A becslés tartalmazhat az árlistán kívüli munkákat is.