A kolozsvári fogászat három generációjának története

A minőségi egészségügyi ellátás biztosításához odaadás és együttérzés szükséges, és az embertársainkon való segítés jutalma mérhetetlen.

fogorvos Kolozsvár Prolident
Történetünk

Elkezdtem....

Minden a nyüzsgő város szívében kezdődött, egy fiatal és lelkes pár létrehozta az egyik első kolozsvári fogászati magánklinikát. Mindig is arról álmodtak, hogy fogorvosként saját vállalkozást nyitnak, és évek kemény munkája és megtakarításai után 1996-ban végre lehetőségük nyílt arra, hogy álmukat valóra váltsák.

Dr. Aurelia és Paul Prodan a fogászat iránti szenvedélyükkel és a közösségük szolgálatának vágyával úgy döntöttek, hogy klinikát nyitnak. Számtalan órát töltöttek kutatással és felkészüléssel, hogy vállalkozásuk minden szempontból elsőrangú legyen, és készen álljon a páciensek igényeinek kiszolgálására.

Az évek során a kolozsvári fogászati klinika növekedett és virágzott. A közösség egyik alapkövévé váltak, barátságos kiszolgálásukról és kiváló ellátásukról ismertek. És ahogy a családdal együtt nőtt a klinika is.

Dr. Aurelia Prodan csupán egy álommal és rengeteg kemény munkával kezdte, és mára sikerült egyszerű kolozsvári fogorvosként egy olyan sikeres vállalkozást felépítenie, amely generációkon át szolgálja majd közösségüket.

Dr. Diana Opris fogorvos KolozsvárDr. Horia Opris fogászat Kolozsvár
Szakértelem

Partnerek és akkreditálók

A kolozsvári fogászatban szerzett hosszú tapasztalatunk számos megbízható partnerrel és rangos szakmai egyesülettel hozott össze minket.

az Ön logójaadec logócmsr logóadec logóOSSTELL logóMegaGen logóadec logó3shape logóvatech logómelag logóSSER logóNSK logóEACMFS logóW&H logóAOCMF logó
Csapatunk

Szakembereink minden nap fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy minden egyes beteg életminőségét javítsák.

Értékeink

Ezek vezérelvként szolgálnak, és meghatározzák működésünk módját és a betegeknek nyújtott ellátást.

együttérzés

Együttérzés

Klinikánk gondoskodó és megértő hely, ahol a betegek úgy érzik, hogy meghallgatják őket és támogatják őket.

szakmaiság

Szakmaiság

A fogorvosok munkájuk minden területén magas szintű professzionalizmust tanúsítanak, a betegekkel való kapcsolattartástól a pontos orvosi nyilvántartás vezetéséig.

hatékonyság

Hatékonyság

A fogorvosi rendelő hatékony és szervezett, a protokollok biztosítják, hogy a betegek időben megkapják a szükséges ellátást.

a részletekre való odafigyelés

Figyelem a részletekre

Még az apró részletek is fontosak lehetnek, és klinikánkon nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságra és a részletekre való odafigyelésre.