Adatvédelmi szabályzat

 1. BEVEZETÉS

Ez az adatvédelmi nyilatkozat részletesen tájékoztatja Önt arról, hogy a https://www.prolident.ro weboldalunk használata során hogyan gyűjtjük és kezeljük az Ön személyes adatait.

Adataid megadásával garantálod, hogy elmúltál 13 éves.

A Prolident SERV SRL az adatkezelő, és mi vagyunk felelősek az Ön személyes adataiért ("mi", "minket" vagy "miénk" ebben az adatvédelmi nyilatkozatban).

Elérhetőségek

Teljes körű adataink a következők:

A jogi személy teljes neve: SC PROLIDENT SERV SRL

E-mail cím: cabinet_dr_prodan@yahoo.com

Postacím: str Memorandumului 8, I emelet, 21 ajtó, Cluj-Napoca, Kolozs megye

Nagyon fontos, hogy az általunk tárolt információk pontosak és naprakészek legyenek. Kérjük, hogy amennyiben személyes adatai bármikor megváltoznak, értesítsen minket az alábbi e-mail címen. cabinet_dr_prodan@yahoo.com

 1. MILYEN ADATOKAT GYŰJTÜNK ÖNRŐL, MILYEN CÉLBÓL ÉS HOGYAN DOLGOZZUK FEL AZOKAT

Személyes adatnak minősül minden olyan információ, amely alkalmas egy személy azonosítására. Nem tartoznak ide az anonim adatok.

A személyes adatok következő kategóriáit kezelhetjük Önről:

 • Kommunikációs adatok, amelyek magukban foglalnak minden olyan kommunikációt, amelyet Ön küld nekünk, akár a weboldalunkon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, akár e-mailben, szöveges üzenetben, közösségi média üzenetekben, közösségi posztokban vagy bármilyen más, nekünk küldött kommunikációban. Ezeket az adatokat az Önnel való kommunikáció, a nyilvántartás vezetése, valamint jogi eljárások létrehozása, lefolytatása vagy azokkal szembeni védelem céljából dolgozzuk fel. Az adatkezelésre vonatkozó törvényes és jogos indokunk a jogos érdekünk, amely ebben az esetben a nekünk küldött kommunikáció megválaszolása, a nyilvántartás vezetése, valamint a jogi lépések létrehozása, nyomon követése vagy a jogi lépésekkel szembeni védelem.
 • Ügyféladatok, amelyek magukban foglalják az áruk és/vagy szolgáltatások vásárlásával kapcsolatos adatokat, mint például az Ön neve, címe, számlázási címe, szállítási címe, e-mail címe, telefonszáma, kapcsolattartási adatai, vásárlási és kártyaadatai. Ezeket az adatokat az Ön által megvásárolt áruk és/vagy szolgáltatások nyújtása, valamint a tranzakciók nyilvántartása érdekében dolgozzuk fel. A mi jogos indokunk erre az adatkezelésre az Ön és köztünk létrejött szerződés teljesítése és/vagy az Ön kérésére történő, ilyen szerződés megkötésére irányuló intézkedés megtétele.
 • Felhasználói adatok, amelyek magukban foglalják a weboldalunk és bármely online szolgáltatásunk használatára vonatkozó adatokat, valamint a weboldalunkon vagy más online szolgáltatásokon keresztül Ön által közzétett adatokat. Ezeket az adatokat a weboldalunk működtetése és az Ön számára releváns tartalom biztosítása, a weboldalunk biztonságának biztosítása, a weboldal és/vagy adatbázisok biztonsági másolatainak fenntartása, valamint a weboldal és az üzleti tevékenység közzétételének és adminisztrációjának lehetővé tétele érdekében dolgozzuk fel. Az adatkezelés jogszerű oka jogos érdekünk, amely ebben az esetben az, hogy lehetővé tegye számunkra weboldalunk és vállalkozásunk megfelelő kezelését.
 • Technikai adatok, amelyek a weboldal és az online szolgáltatások használatára vonatkozó adatokat, például az Ön címét tartalmazzák. IP-cím, az Ön bejelentkezési adatai, az Ön böngészőjének adatai, a weboldalunk oldalainak látogatási időtartama, az oldalmegtekintések és navigációs útvonalak, a weboldalunk használatának számával kapcsolatos adatok, az időzóna beállítások és egyéb technológiák a weboldalunk eléréséhez használt eszközökön. Ezen adatok forrása az analitikai nyomkövető rendszerünk. Ezeket az adatokat a weboldalunk és más online szolgáltatásaink Ön általi használatának elemzése, a vállalkozás és a weboldal kezelése és védelme, a weboldalhoz kapcsolódó tartalmak és hirdetések biztosítása, valamint a hirdetéseink hatékonyságának megértése érdekében dolgozzuk fel. Az adatkezelés jogszerű oka jogos érdekünk, amely ebben az esetben lehetővé teszi számunkra, hogy megfelelően adminisztráljuk weboldalunkat és vállalkozásunkat, valamint fejlesszük vállalkozásunkat és meghatározzuk marketingstratégiánkat.
 • Marketingadatok, amelyek magukban foglalják az Ön preferenciáit a tőlünk és harmadik felektől származó marketinggel kapcsolatban, valamint az Ön kommunikációs preferenciáit. Ezeket az adatokat azért dolgozzuk fel, hogy Ön részt vehessen promócióinkban, például versenyekben, nyereményjátékokban és ingyenes ajánlatokban, hogy az oldalhoz kapcsolódó tartalmat és hirdetéseket nyújtsunk Önnek, valamint hogy mérjük vagy megértsük e hirdetések hatékonyságát. A feldolgozás jogszerű oka a jogos érdekünk, amely ebben az esetben az, hogy tanulmányozzuk, hogyan használják az ügyfelek a termékeinket/szolgáltatásainkat, hogy fejlesszük azokat, hogy növeljük üzletünket és meghatározzuk marketingstratégiánkat.

Ügyféladatokat, felhasználói adatokat, technikai adatokat és marketingadatokat használhatunk arra, hogy releváns tartalmat és hirdetéseket nyújtsunk Önnek az Oldalakon (beleértve a Facebook-hirdetéseket vagy más display hirdetéseket), valamint hogy mérjük vagy megértsük az általunk szolgáltatott hirdetések hatékonyságát. Ezen adatkezelés jogos oka jogos érdekünk, amely üzleti tevékenységünk bővítése. Ezeket az adatokat felhasználhatjuk arra is, hogy egyéb marketingkommunikációt küldjünk Önnek. Ezen adatkezelésre vonatkozó jogos indokunk vagy a hozzájárulás, vagy jogos érdekünk (azaz üzletünk bővítése).

Személyes adatai feldolgozásához kifejezett hozzájárulását kérjük, ezért amikor elküldi adatait, egy újabb közleményt küldünk Önnek, amelyben arra kérjük, hogy erősítse meg hozzájárulását a feldolgozáshoz.

Ha a törvény vagy a közöttünk létrejött szerződés feltételei alapján személyes adatokat kell gyűjtenünk, és Ön kérésre nem adja meg ezeket az adatokat, előfordulhat, hogy nem tudjuk teljesíteni a szerződést (például nem tudjuk leszállítani Önnek az árukat vagy szolgáltatásokat). Ha nem adja meg nekünk a kért adatokat, előfordulhat, hogy le kell mondanunk az Ön által megrendelt terméket vagy szolgáltatást, de ha ez megtörténik, akkor erről akkor értesítjük Önt.

Az Ön személyes adatait csak arra a célra használjuk fel, amelyre azokat gyűjtöttük, vagy ha az ésszerűen összeegyeztethető céllal szükséges. További információért kérjük, írjon nekünk az alábbi e-mail címre cabinet_dr_prodan@yahoo.com Ha az Ön adatait egy új, nem kapcsolódó célra kell felhasználnunk, tájékoztatni fogjuk Önt, és megmagyarázzuk az adatkezelés törvényes okait.

Személyes adatait az Ön tudta vagy beleegyezése nélkül is gyűjthetjük, ha azt a törvény előírja vagy engedélyezi.

Nem hozunk automatizált döntéseket, és nem végzünk semmiféle automatizált profilalkotást.

 1. HOGYAN GYŰJTJÜK A SZEMÉLYES ADATOKAT

Gyűjthetünk adatokat Önről azáltal, hogy közvetlenül nekünk adja meg adatait (pl. a weboldalunkon található űrlapok kitöltésével vagy e-mailek küldésével). A weboldalunk használata során automatikusan gyűjthetünk Öntől bizonyos adatokat cookie-k és hasonló technológiák alkalmazásával. További részletekért kérjük, tekintse meg a cookie-irányelvünket.

Adatokat kaphatunk harmadik felektől, például az EU-n kívüli székhelyű elemző szolgáltatóktól, például a Google-tól, az EU-n kívüli székhelyű hirdetési hálózatoktól, például a Facebook-tól, az EU-n kívüli székhelyű keresési információszolgáltatóktól, például a Google-tól, az EU-n kívüli technikai szolgáltatóktól, például adatbrókerektől vagy aggregátoroktól.

 1. MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ

Az Ön személyes adatainak feldolgozását marketingközlemények küldése céljából az Ön hozzájárulása vagy jogos érdekeink (azaz üzleti tevékenységünk bővítése) indokolják.

Az Adatvédelmi és Elektronikus Kommunikációs Szabályzatnak megfelelően marketingközleményeket küldhetünk Önnek, ha (i) Ön vásárolt vagy tájékoztatást kért tőlünk az áruinkkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy (ii) beleegyezett, hogy marketingközleményeket kapjon, és minden esetben nem tiltotta le az ilyen közléseket az adott időpontig. Ezen előírásoknak megfelelően, ha Ön egy korlátolt felelősségű társaság, az Ön hozzájárulása nélkül is küldhetünk Önnek marketing e-maileket. Ön azonban bármikor lemondhat arról, hogy marketing e-maileket kapjon tőlünk.

Mielőtt az Ön személyes adatait saját marketingcélokból harmadik féllel megosztanánk, az Ön kifejezett beleegyezését kérjük.

Bármikor kérheti tőlünk vagy harmadik felektől, hogy ne küldjenek Önnek marketingüzeneteket, ha bejelöli vagy kihúzza a megfelelő négyzeteket a marketingpreferenciák beállításához, VAGY ha követi az Önnek küldött marketingüzenetek lemondó linkjeit. VAGY a következő e-mail címen cabinet_dr_prodan@yahoo.com bármikor.

Ha Ön lemond a marketingközlemények fogadásáról, ez a lemondási lehetőség nem vonatkozik az egyéb tranzakciók, például vásárlások, garanciális regisztrációk stb. eredményeként megadott személyes adatokra.

 1. A SZEMÉLYES ADATOK LEÍRÁSA

Megoszthatjuk az Ön személyes adatait az alább felsorolt felekkel:

 • A csoportunkhoz tartozó más cégek, amelyek szolgáltatásokat nyújtanak nekünk.
 • Informatikai és rendszerirányítási szolgáltatásokat nyújtó szolgáltatók.
 • Szakmai tanácsadók, beleértve az ügyvédeket, bankárokat, könyvvizsgálókat és biztosítókat.
 • Kormányzati szervek, amelyek megkövetelik tőlünk a feldolgozási tevékenységek jelentését.
 • Harmadik felek, akiknek eladjuk, átruházzuk vagy egyesítjük üzleti tevékenységünk vagy eszközeink egy részét.
 • Minden harmadik féltől, akinek adatokat továbbítunk, megköveteljük, hogy tiszteletben tartsa az Ön személyes adatainak biztonságát, és azokat a törvényeknek megfelelően kezelje. Engedélyezzük, hogy ezek a harmadik felek az Ön személyes adatait csak meghatározott célokra és a mi utasításainknak megfelelően dolgozzák fel.

Azon vállalatok listája (az SC PROLIDENT SERV SRL ügyfelein kívül), amelyek hozzáférhetnek bizonyos személyes adatokhoz:

CégnévScopAdatok, amelyekhez hozzáférhetek

‍MARUSCATECH GROUP SRL - Weboldal és adatbázis karbantartás.Név, telefonszám, cím

Hotjar, Microsoft Clarity, Google Inc, Google Ireland, Ltd. (Írország), Google (SE), DoubleClick Europe Ltd (Egyesült Királyság), DoubleClick, a Google részlege - Segít azonosítani a prolident.ro oldalon mutatott viselkedést, hogy célzott marketing döntéseket hozhassunk; segít hatékonyan kezelni és optimalizálni az asztali és mobil kampányokat, valamint a weboldal más pontjait; és újracélzási kampányokat hajt végre, hogy személyre szabott hirdetéseket nyújtson.A felhasználóknak küldött weboldalakba, hirdetésekbe és e-mailekbe ágyazott cookie-k, pixelcímkék vagy hasonló technológiák által generált névtelen azonosító. Reklámazonosító és eszközazonosító, titkosított e-mail cím, titkosított ügyfélazonosító, titkosított kereskedői kód, tranzakciós érték.

Facebook, Inc. (USA), Facebook Ireland Limited (Írország), Twitter, Inc. (USA),(Írország), Facebook Business Manager (SE).Retargeting kampányok végrehajtása személyre szabott hirdetések célba juttatása érdekében.Reklámazonosító és eszközazonosító a felhasználói csoportok szegmentálására az alkalmazás viselkedése alapján, Prolident felhasználókhoz kapcsolódó titkosított e-mail cím, IP-cím, cookie-k, pixelcímkék vagy hasonló technológiák által generált anonim azonosító, weboldalakba ágyazott, a felhasználóknak küldött e-mailek.

Devitall Solutions SRLA beteg elektronikus aktájának vezetése, a beteg értesítése a megállapított időpontokról.Név, cím, telefon, e-mailBanca Transilvania SAPbizonyos típusú kifizetések lehetővé tétele, a tévedésből kifizetett összegek visszatérítésének lehetővé tétele vagy termékvisszatérítés esetén.

SC GOLD EXPERT INTERNATIONAL SRL Könyvelési szolgáltatások nyújtása.Név, cím

Weglot.com - A weboldal fordítása különböző nyelvekre

 1. NEMZETKÖZI ÁTUTALÁSOK

Személyes adatait nem továbbítjuk az Európai Gazdasági Térségen (EGT) kívülre.

 1. ADATBIZTONSÁG

Biztonsági intézkedéseket alkalmazunk annak érdekében, hogy megakadályozzuk az Ön személyes adatainak elvesztését, felhasználását, módosítását, nyilvánosságra hozatalát vagy véletlen hozzáférését engedély nélkül. Személyes adataihoz csak azon alkalmazottak és partnerek számára engedélyezzük a hozzáférést, akiknek szigorúan üzleti célból ismerniük kell ezeket az adatokat. Ők kizárólag a mi utasításainknak megfelelően dolgozzák fel az Ön személyes adatait, és kötelesek azokat bizalmasan kezelni.

Vannak eljárásaink a személyes adatokkal való visszaélés gyanújának kezelésére, és tájékoztatjuk Önt és az illetékes szabályozó hatóságokat, ha erre jogszabály kötelez bennünket.

 1. ADATTÁROLÁS

Az Ön személyes adatait addig őrizzük meg, amíg az szükséges ahhoz, hogy teljesítsük azokat a célokat, amelyekre gyűjtöttük, beleértve a jogi, számviteli vagy jelentési követelmények teljesítését.

Adózási szempontból a törvény előírja számunkra, hogy az ügyfeleinkre vonatkozó alapvető információkat (beleértve az elérhetőségi, személyazonossági, pénzügyi és tranzakciós adatokat) hat évig meg kell őriznünk, miután az ügyfelek megszűntek.

Bizonyos körülmények között az Ön személyes adatait kutatási vagy statisztikai célokra anonimizálhatjuk, amely esetben ezeket az információkat az Ön előzetes értesítése nélkül korlátlan ideig felhasználhatjuk.

 1. AZ ÖN TÖRVÉNYES JOGAI

Az adatvédelmi törvények értelmében Önnek jogai vannak a személyes adataival kapcsolatban, amelyek közé tartozik a hozzáférés, a helyesbítés, a törlés, a korlátozás, az adattovábbítás, az adatkezelés oka, az adattovábbítás és (amennyiben az adatkezelés jogszerű oka a hozzájárulás) a hozzájárulás visszavonása iránti kérelem joga.

Ezekről a jogokról bővebben a következő weboldalon olvashat:
http://www.dataprotection.ro/
Ha a fent felsorolt jogok bármelyikével élni szeretne, kérjük, küldjön nekünk e-mailt a következő címre. cabinet_dr_prodan@yahoo.com .
A személyes adataihoz való hozzáférésért (vagy bármely más jogának gyakorlásáért) nem kell díjat fizetnie. Azonban ésszerű díjat számíthatunk fel, ha az Ön kérelme nyilvánvalóan megalapozatlan, ismétlődő vagy túlzott mértékű.

Előfordulhat, hogy konkrét információkat kell kérnünk Öntől, hogy megerősíthessük személyazonosságát és biztosítsuk a személyes adataihoz való hozzáférési jogát (vagy bármely más jogának gyakorlását). Ez egy biztonsági intézkedés annak biztosítására, hogy a személyes adatokat ne adjuk ki olyan személyeknek, akik nem jogosultak azok megismerésére. Az is előfordulhat, hogy kapcsolatba lépünk Önnel, hogy további információkat kérjünk a kérésével kapcsolatban, hogy felgyorsítsuk a válaszunkat.

Igyekszünk minden jogos kérésre egy hónapon belül válaszolni. Esetenként egy hónapnál tovább is eltarthat, ha a kérelme különösen összetett, vagy ha több kérést is benyújtott. Ebben az esetben tájékoztatni fogjuk Önt.

Ha Ön elégedetlen azzal, ahogyan az Ön adatait gyűjtjük és felhasználjuk, joga van panaszt tenni a Személyes Adatok Feldolgozását Romániában Felügyelő Nemzeti Hatóságnál ( http://www.dataprotection.ro/ ). Hálásak lennénk, ha panasszal fordulna hozzánk, hogy megpróbálhassuk megoldani az Ön számára.

 1. HARMADIK FÉLLEL KÖTÖTT MEGÁLLAPODÁSOK

Ez az oldal tartalmazhat harmadik fél webhelyeire, beépülő moduljaira és alkalmazásaira mutató linkeket. Ha ezekre a linkekre kattint vagy engedélyezi ezeket a linkeket, harmadik felek adatokat gyűjthetnek vagy oszthatnak meg Önről. Ezeket a harmadik felek webhelyeit nem mi irányítjuk, és nem vagyunk felelősek az adatvédelmi nyilatkozataikért. Amikor elhagyja oldalunkat, javasoljuk, hogy olvassa el minden egyes meglátogatott oldal adatvédelmi nyilatkozatát.

 1. COOKIES

Beállíthatja a böngészőjét úgy, hogy elutasítson minden böngészősütit, vagy hogy figyelmeztesse Önt, amikor a webhelyek sütiket állítanak be, vagy hozzáférnek azokhoz. Ha letiltja vagy elutasítja a cookie-kat, kérjük, vegye figyelembe, hogy a weboldal bizonyos részei elérhetetlenné válhatnak vagy nem működhetnek megfelelően. Az általunk használt cookie-król további információkat a Cookie szabályzatunkban talál.