Az orvos és a páciens közötti kommunikáció - A fogászati kezelési terv sikere

Az orvos és a páciens közötti kommunikáció - A fogászati kezelési terv sikere

A fogorvoshoz járás nem csak a kisgyermekek félelme, hanem a felnőtteknél is gyakran előforduló félelem. Ezért a Prolident csapata mindig készen áll arra, hogy meleg és barátságos légkörrel biztosítsa az Ön kényelmét.

A klinikánk által kínált fogászati szolgáltatások a száj rehabilitációját célzó kezelések komplex skáláját fedik le, és a végeredmény mindig úgy készül, hogy esztétikailag és funkcionálisan is megfeleljen az egyes páciensek kívánalmainak.

A fogorvos és a páciens közötti első kapcsolatfelvétel az a szakasz, amikor megpróbálunk egy jó kommunikáción alapuló, bizalmi kapcsolatot kialakítani. Minden páciens, aki hozzánk fordul, akár a szájüregi helyzet teljes rehabilitációját, akár kisebb problémák kivizsgálását szeretné, a fogászati állapot teljes körű felmérését élvezheti, az összes lehetséges megoldási lehetőséget tartalmazó kezelési terv elkészítésével.

A Prolident Clinic adatbázisában tárolt személyes portfólió előnyeit élvezheti, amely az Ön fogászati helyzetéről készült fényképeket, tanulmánymodelleket és röntgenfelvételeket tartalmaz. Amennyiben esztétikai rehabilitációt szeretne, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett program, a Digital Smile Design (DSD) segítségével virtuális terápiás terv készíthető. A program segítségével Ön előzetesen megtekintheti a kezelés végleges megjelenését, és hozzájárulását adhatja a kezelés következő fázisaihoz. A legmodernebb technológiát használjuk, hogy a kezelések és beavatkozások eredményét minden egyes páciens esetében pontosan reprodukáljuk.

A Prolident Fogászati Klinikán végzett kezeléseket modern és kiváló minőségű fogászati egységekkel felszerelt rendelőkben végezzük, hogy gyors és korszerű kezelést nyújthassunk Önnek. Klinikánk Kolozsvár központjában, a Memorandumului utca 8. szám alatt található. 21, a belső udvarban. Telefonon is elérhet minket a 0264.542.446-os számon, vagy bármikor felveheti velünk a kapcsolatot Facebook oldalunkon. Mi mindig közel vagyunk Önhöz!

Dr. Prodan Aurelia

Dr. Prodan Aurelia

Dr. Prodan mindig gyors és egyenes, a fogászatban már 20 év alatt kialakult hírneve, hogy minden problémát a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban old meg. Danina páciensei úgy ajánlják őt, mint aki teljesen elkötelezett a szakmája iránt, és soha nem habozik, hogy bármikor, bármilyen probléma esetén gyors legyen. Ne habozzon felvenni vele a kapcsolatot.

  • Elsődleges általános fogászat