Prolident Fogászati Klinika, az egészséges mosoly klinikája

Prolident Fogászati Klinika, az egészséges mosoly klinikája

Egy fogorvos számára van-e valami fontosabb, mint egy egészséges mosoly egy boldog arcon?

Ez a kérdés volt a kiindulópont 1996-ban, amikor megnyitottam a kolozsvári Prolident Fogászati Klinikát.

Fogorvos voltam, és már 3 éve praktizáltam, amikor elhatároztam, hogy ez a klinika elsősorban a szívvel és a betegek igényeiért fog dolgozni. A férjem, Dr. Paul Prodan, aki akkoriban az általános orvoslás alapszakmájának orvosaként dolgozott, nemcsak támogatott, hanem úgy döntött, hogy csatlakozik hozzám. 2003-ban végzett a második karon, a kolozsvári Fogorvostudományi Karon, ekkor szerezte meg az orvostudományok doktora címet a parodontológia területén, az implantológia szakképesítést és a szájüregi rehabilitáció mesteri fokozatát.

A kezdetektől fogva én, Dr. Aurelia Prodan és férjem, Dr. Paul Prodan, valamint az egész csapat az egyes ügyfelek igényeire, a modern és felelős megoldások felkínálására összpontosítunk. Szeretnénk, ha pácienseink mindenkor tudnák, hogy mivel állnak szemben, milyen kezelési lehetőségek állnak rendelkezésükre, és hogyan tudjuk megoldani az egyes problémákat. Szakmaiságunk a folyamatos képzés és az orvoslás iránti szenvedély generációról generációra öröklődő szenvedélyének eredménye.

A csapatot nagyon hozzáértő fiatal orvosok egészítik ki, mint például Dr. Andrei Santa, fogszabályozásra és fogászati ortopédiára szakosodott fogorvos és Dr. Andreea Anastasiu, endodontia szakosodott fogorvos. A közelmúltban a Prolident csapatához csatlakozott az új generáció: Dr. Daiana Prodan, a kolozsvári UMF "Iuliu Hatieganu" fogorvostudományi egyetemen végzett, rezidens fogorvos.

Rögtön felmerült egy másik kérdés: vajon az orvos kiváló szakmai képzettsége elegendő feltétel-e ahhoz, hogy a beteg elégedett legyen?

Valójában ez csak szükséges feltétel, de nem elégséges. A Prolident Fogászati Klinikán kivételes fogorvosok dolgoznak, de munkánkat a legmodernebb fogászati berendezések és készülékek támogatják. Így csapatunk maximális odaadással tud összpontosítani, hogy a végeredmény valódi elégedettséget tükrözzön minden egyes páciens arcán, aki átlépi a Prolident Dental Clinic Kolozsvár küszöbét.

Várjuk Önt!

Dr. Prodan Aurelia

Dr. Prodan Aurelia

Dr. Prodan mindig gyors és egyenes, a fogászatban már 20 év alatt kialakult hírneve, hogy minden problémát a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban old meg. Danina páciensei úgy ajánlják őt, mint aki teljesen elkötelezett a szakmája iránt, és soha nem habozik, hogy bármikor, bármilyen probléma esetén gyors legyen. Ne habozzon felvenni vele a kapcsolatot.

  • Elsődleges általános fogászat