Rendszeres fogkefe vs elektromos fogkefe

Rendszeres fogkefe vs elektromos fogkefe

A napi fogmosás célja a mikrobiális lepedék és ételmaradékok eltávolítása a hozzáférhető fogfelületekről és a közeli ínyterületekről, a keringés, az érrendszer és az íny normál tónusának serkentése.

A fogmosás történhet hagyományos fogkefével vagy elektromos fogkefével. De mi a különbség a kettő között?

A kétféle fogkefe között csak egy különbség van: a páciens.

Ha Ön olyan személy, aki gondosan ügyel a kézi kefélés szigorú alkalmazására és a megfelelő technikára, akkor a kézi kefélés nagyon hatékony, és nem fog semmilyen problémával találkozni. Másrészt, ha nem alkalmazza helyesen a fogmosási technikát, és véletlenszerűen használja a fogkefét, akkor ínykárosodást vagy visszahúzódó ínyt okozhat.

Ebből a szempontból az elektromos fogkefe előnyben van, különösen azok, amelyek beépített nyomásérzékelővel rendelkeznek, amely figyelmeztet, vagy leállítja a forgást, ha a fogmosási erő túl nagy. Vannak olyan fogkefék, amelyekhez vezeték nélküli útmutató tartozik, amely a négy fogkvadráns fogmosási idejét figyeli, és alapos fogmosásra ösztönzi Önt. Ez a fogmosási technika egyszerű, könnyű, praktikus és még gyermekek számára is alkalmas.

A fogmosás egy egyszerű fogkefével ugyanolyan hatékony lehet, mint az elektromos fogmosás, ha helyesen és alaposan végezzük. A kézi fogmosással csökken a ráfordított erőfeszítés, az ínyre kifejtett erő jobban kontrollálható, és nő a szájhigiéniára fordított idő.

Szeretne többet megtudni a megfelelő szájhigiénia fenntartásáról, vagy arról, hogyan javíthatja a napi fogmosási rutinját?

Különleges DentalSpa csomagot állítottunk össze Önnek, amely a 40 perces professzionális fogfehérítésen túl + profilkészítő csomagból (fogkőeltávolítás, professzionális fogmosás, légáramlás és fluorozás) + 6 havonta ingyenes szűrésből áll, mindez 1.000 lejes akciós áron!

A promócióhoz február 14-ig foglaljon időpontot: 0264.542.446.

Megtalál minket a Memorandum Street, nr. 8, ap. 21, Kolozsvár. Várjuk Önt!

Dr. Opris Horia | Fogászati implantátum | Stomatológia Cluj

Dr. Opris Horia | Fogászati implantátum | Stomatológia Cluj

Dr. Opris az általa tervezett kezelésekben a pragmatikus módszer és a nagy kép segít. A fogászati implantológia és a szájsebészet azok a szakterületek, ahol a problémáin segíteni tud. Ne habozzon, hívja fel!

A publikációk teljes listája: Researchgate

Linkdin profil